Biliyorum insanların desteğinin lâzım olduğunu, ben de ilgi çekici bir başlık ile bu desteği talep edebilirsiniz demiştim. Farklı bir şey söylemedim ki.
Forumun olayı bu hocam buna ayak uydurmadığınız takdirde geri planda kalıyorsunuz, lütfen daha ilgi çekici bir başlıkla yeni konu açın.
"Evet Yanlış Duymadınız! Felçli Yazardan Taş Gibi Sağlıklı Makale Hizmeti!"
Sallıyorum ama sınırı yok yani ilgi çekmek için ben olsam bu tarz başlıklar koyar hiç de gocunmazdım.
Lütfen beni yanlış anlamayın umarım sizi üzmüyorumdur ben sizin iş bulmanız için elimden geldiği kadarıyla fikir vermek istiyorum sadece.
Estağfurullah hocam yanlış anlamıyorum rahat olun da o şekilde bir başlık atarsam insanlara kendimi durumum yüzünden acındırmış oluyorum. Konumda zaten durumumu az yazdım. Ben durumum yüzünden değil emeklerimle kazanmak istiyorum. Uzun zamandır iş arıyorum ve şuan bir işim var ama işlemiyor. Forumda çok kişi var benim hizmetimi alacak ama tercih etmiyorlar. O kitleye ulaşabilirsem işlerimi yoluna koyabilirim ama onun için de Premium üyelik, bol referans ve reklam gerek. Şuan bunları maddi durumum yüzünden yapamıyorum.
Fikirleriniz ve desteğiniz benim için önemli hocam. Çok teşekkür ederim.