Gecen hafta gordum bunlari ve digerlerini memleketimiz malesef bildigimiz muz cumhuriyeti olmus bunlar bunca sure icinde nasil bu hale geldi kimse hesap sormuyor tefecilik , uyusturucu tacirligi , kadin pazarlama , yasadisi kumar oynatmanin adi olmus femomenlik ohh ne guzelmis yahu biz senelerce bosuna didinmis kendimizi heba etmisiz ... turkiyede insanlar para kazanmak icin atmadigi takla yapmadigi firildaklik kalmamis eski tanidiklarimdan namaz kilan sahis gelmis diyor ki yav biraz yardimci ol da ee bulgaristandan hap alalim satalim , kimisi cikmis gel tefecilik yapalim para verelim parani isletelim , hic duymadigim seyler duydum kulaklarima inanamadim , yok efendim iste kumar kasasi acalim , cek bozalim ipotekli 125 bin tl lik ceki 65 bine bozarmisin dostum neler geliyor neler... bunlar bos isler para kazanmak hepimizin arzusu ama bir gun hepimiz ölup gidecegiz insanin bir durusu olmali firildaklik yapmadanda para kazanilir yeterki mucadele edilsin insanlar kafayi siyirmis inanilir gibi degil.