Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam, enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum apartmanda saygısız insanlar var birtakım yakinda özel tarife uygulayacagim onlara.
İlk başlarda birinin musluğu bozuktur ses yapıyordur diye düşündüm çünkü aynisi basima geldi musluğu acinca abarti bir ses geliyodu titresim cikararak.
Sonra baktim 1 2 haftadir ses ayni evin altında işletme var geceleri de mesai yapıyorlar sanırım yada bir yerlerde gürültülu makine çalışıyor ama ses sadece alt kattan geldiğine eminim.
İsitme konusunda odalarda değişiklik yaptigimda sag kulagimdaki seste kayboluyor veya sesi yükseliyor enfeksiyon ile alakalı değil sadece sol kulağım da sesi neden net alamıyorum onu düşünüyorum.

Hazir söylemişken bir ara uzanırken
Yari uykulu yari göz açık moddayken bir frekans aralığı yakalamıştım.
Yani ben garip bir insanım öyle diyim.
Sinyal gibi düşün.
O ses dalgasini beynimde yakaladığım anda bayginlik geliyordu 😀 baktim 1 2 öyle oldu bir daha denemedim kulağı hadif aşağı yukarı oynatip sinyal yakalıyordum
Çok enteresan hocam Okurken ürperdim Bende üniversite yıllarımda komşuların seslerinden dolayı çok sorun yaşadım.
Gidip söyleyip, tartışmak veya kavga etmek çözüm değil. EGM mobili kullanıyordum ben, var olsun polislerimiz 10-15dk içerisinde gelip uyarıları yapıyorlardı.
EGM mobili kullanırsanız gelip detaylı incelemeyi sağlayacaklardır. Saat gecenin 02:30'u olmuş. Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok.