Merhabalar,
Beni bazılarınız
Ağır Derecede Engelliyim ve İş Arıyorum. Yardıma İhtiyacım Var. ve
Artık Dayanamıyorum... konularından tanıyordur. Tanımayanlar için;
Ben Ufuk, 26 yaşındayım. 2014 yılında sığ suya atlama sonucu omuriliğimin C5 seviyesinden hasar aldım ve boyundan aşağı felçli kaldım. Sadece boynumu ve kollarımın bazı bölgelerini hareket ettirebiliyorum. Ağır Derecede Engelliyim(%97) Uzun zamandır iş arıyordum ve yakın zamanda kendi işimi kurdum fakat daha satış yapamadım. Bu nedenle desteğinizi istiyorum. Makale ve editörlük hizmeti veriyorum. Sizden ricam eğer bu hizmetlere ihtiyacınız varsa beni de bir denemeniz memnun kalmazsanız zaten bir daha benle çalışmazsınız. Sizleri mağdur etmemek için elimden ne gelirse yapacağıma söz veriyorum. Lütfen ana satış konumu inceleyin Hazır ve Uzman makaleler ayrıca Editörlük paketleri var. Yazabiliyorsanız konumun yukarı çıkması için mesaj atınız. Daha kazanç sağlayamadığım için Premium üyelik alamadım bu nedenle konumu yukarı taşıyamıyorum. Ana satış konusu, https://www.r10.net/makale-alimi-sat...ti-9989-a.html Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim, rahatsızlık verdiysem özür dilerim. İyi akşamlar. 🙏