kendine sorsana.benim haberim yokken,hiç bir hükmüm gücüm yokken,ben nasıl şuanda varım.ben benden habersiz nasıl yaratıldım, insanım.beni ben yaratmadığıma göre bir yaratan olmalı değilmi.ölümden korkmayın,ölmemekten korkun esas.yani günahkar olmaktan,kafir olmaktan. şüphesiz ALLAH ( CELLE CELALUHU ) var. Lakin sizi dediğiniz gibi yok olsaydı bile kaybedeceğiniz bir şeyde yoktu.ama YA VARSA !!! ne olacağını siz düşünün artık...
şüphesiz ALLAH ( CELLE CELALUHU ) var.
ahirette ruh baki kalacak.insanın amellerine göre sevap derecesine göre bir zenginliği bir parası olacak.insan dünyadaki bedeninden farklı olacak isterse. suret ( beden ) dükkanları olacak çarşılarda. isterse dünyadaki bedeninden ayrılıp daha güzel daha yakışıklı bir bedene sahip olabilecek.1 cennet parası dünyada düşse nurundan dünya yanıp kül olurmuş.
nasıl bugün bir bilgisayar oyununda hazineleri sandıkları açıp zengin oluyorsunuz ve bununla etap atlıyorsunuz. cennettede tıpkı böyle hazineler olacak.
o hazinelerin anahtarıda LÂ HAVLE VELÂ KUVVETE İLLÂ BİLLÂHİL ALİYYİL AZÎM" dünyadayken çok zikreden cennette çok zengin olur
tasavvuf ve fıkıh kitaplarını okuyun.şüpheniz felan kalmaz.zaten şüpheniz ömür sonunda baki ise kalbiniz mühürlenmiştir.o zaman geçmiş olsun.o mühür bozulmaz.kafir veya münafık öleceksiniz.