Hocam konuyu açmışsınız fakat Türk toplumu bunun için uygun değil.
Manupuleye açık , Aklı yerine duyguları ile hareket eden bu sebepden dolayıda hastalık olsun yada din vatan millet her türlü değer adı altında çok kolay kandırılabilecek bir millet.
Dünyada hiç bir şey %100 ak yada kara değildir.
Biri birini mecburiyetten öldürdü kendini savundu yada istemsiz bir kaza meydana geldi gibi durumlarda bu kişi cezasını çektikten sonra topluma kazandırılabilir.
Fakat keyfi yere yada magandalıktan aptallıktan dolayı birine zarar veren düşük IQ'Lu canlıların topluma kazandırılmasına gerek yok.
Hırsızlar zaten 1 defa değil 500 defa çalıyor 50 sabıka kaydı olmayanı dövüyorlar. Neyini topluma kazandıracaksın. Aç kalıp ekmek çalan yok , sen git ben açım de bu toplum sana yardımcı olur zaten Türk toplumu yardım severdir. Geçimini hırsızlıkla sağlayacaksa kusura bakma kimsenin o kişiyi topluma kazandırması mümkün değil.
Kişinin hatasını bilmeden geçmiş olsun demek saçma ama deniyor , açıkcası kişinin hatasını bilmeden ben demiyorum o başka.