mertcandede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarın bi arayıp deneyeceğim ama çok etkili olacağını sanmıyorum
Aslında 5 tane hattımızın tamamı vodafone bir kişinin üzerine kayıtlı bunlarıfs göz önünde bulundurursak yardımcı olabilirler
Hocam iyi günler kolay gelsin kendi şahsım da olmak üzeri 5 hat için tüm aynı işlemle 80 90 110 TL ye tarife yaptım yapacağınız işlem müşteri hizmetlerini arayıp ilk kişiye diyorsunuz hattımı faturasız yapacağım beni o birime aktarır mısınız onlarda size hemen 1 dakika sürmeksizin o departmana bağlıyor orada hattınızı faturasız yapmak istediğinizi söyleyeceksiniz ve müşteri hizmetleri size evet yapalım dicek ve ardından neden geçmek istediğinizi soracak orada başka tanıdıklarınızın tüm sosyal medyayı(insta YouTube wp face Messenger gibi) sınırsız kullandıklarını 110 TL fatura ödediklerini söyleyin şuanda güncel kullandığım paket budur geçen ay yaptım oda size bir teklif sunacak hocam ve emin olun verdikleri teklifler çok güzel isterseniz de üstüne çok kullandığınız ama sınırsız olmayan paket varsa onu sorun ekleme imkanları varsa yapıyorlar ve ek bilgi eğer size neden geçmek istiyorsunuz diye soru sorulmasa kendinizde uygun bir tarife olursa kalabilirim diye belirtebilirsiniz buda iş görüyor sormak istediğiniz soru varsa seve seve yardımcı olurum