Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müslüman birisi olarak söylüyorum bana göre hiç bişey bu kadar tesadüf olamaz dünyanın tesadüfen oluşması zaten saçmalık gibi geliyor bana şahsen bu nizam ve düzen tamamiyle en uygun şekilde yaratılmış. ve öldüğümüzde gerçek bedenimizle yani ruhumuzla artık sonsuz bir hayata geçiş yapıyoruz. çok hatırlamıyorum ama bir araştırmaya göre ölmeye yakın olan birinin kilosu ölçülüyor ve bide öldükten sonraki kilosu ölçülüyor ikisinin arasında gramda olsa farklılık olduğu görülüyor. kesin bişey diyemeyiz ama belki ruhun bile bi ağırlığı vardır bu araştırmaya göre
Tesadüf bağıl nedendir. Bağıl olmayan nedenler vardır. Örneğin senin anlayacağın dilden deprem. Önlenemez ve durdurulamaz. Buna örnek binlerce verebilirim.
Bir çocuğun canice katledilmesi tesadüf müdür?
Çöp karıştırarak yemek yiyen insan tesadüf müdür?
Açlıktan ölen köpek, kedi tesadüf müdür?
100 yıl önce yaşayan insanla bizim yaşadığımız teknolojik çağ eşit midir?
Corona Virüsü mdya sayesinde diğer virüslere göre öldürmeden bitirdi. MEDYA sayesinde. İspanyol gribi 50 milyon kişi, Jüstinyen vebası 50 milyon, AIDS 35 milyon, İkinci veba, üçüncü veba...
Tamam doğa bir tesadüf değilse yeryüzündeki tüm maden ve metaryaller aynıyken 5 milyon insanlık tarihinden neden 30 yıldır cep telefonu kullanıyoruz?
Peki evrime inanır mısın evrimi araştırın lütfen. Objektiflik her zaman önemlidir. İyi forumlar