Yıllardır karşıma çıkıyor sürekli, normalde telefonda kullandığım tarayıcı içinde Youtube reklamlar engelli, ama masaüstünde alışkanlık kullanmıyorum telefondaki tarayıcıyı.
Sürekli karşıma Openenglish reklamları çıkıyor, denk geliyorum. Sanki çok bilmişler gibi ipini koparan openenglish diye boğuyor resmen.
Yıllardır bu reklamlara maruz kalmama rağmen asla openenglish kullanmadım, bu reklamlarının ne kadar itici olduğunu görüncede her ne olursa olsun, openenglish kullanmamaya karar verdim.
Sizlerede önerim kullanmayınız arkadaşlar, gerekirsede belirtiniz e-posta falan yazınız. Artık bu reklamların ne kadar boğduğunu ve sinir ettiğini onlarda anlasın.
Biliyorum Türkiye'deki kitleye göre reklamı yapıyorlar, özellikle gençler böyle şeylere kandığı için sürekli, ama inanın yeter boğdu yani.
Ey türk gençliği sizde prim vermeyiniz böylelerine, hem para istiyorsunuz bu ülkeden falan kaçmak istiyorsunuz, hem böylelerine prim veriyorsunuz olmaz yani.
Anlayın işte, zaten kendisine yetmeyen akılları sizlere verip paralar kazananlar o paraları güle oynaya harcarken, siz çekiyorsunuz ceremesini.
Sürekli bu formatta reklamlar döndürüyorlar sosyal medyada, bulabildikleri herkesi pişirip pişirip önünüze sunuyorlar. Böylelerin verdikleri akıllara gömeceğinize parayı kendinize gömün o zaman yurtdışınada gidersiniz, en güzel hayatlarıda yaşarsınız.