Merhabalar yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalıştığım proje en sonunda bitti ve satışa çıkma zamanı geldi ve bu konuyu hem satış yapmak sistemi daha da geliştirmek için tavsiye almak için açıyorum.
Müşteri feedback i önemlidir her zaman. Lütfen aşağıya eksik gördüğünüz şeyleri yazarsanız sevinirim.
Sistemin çalışma sistemi şu şekilde:
1. Sisteme kayıt olurken bir referans numarası gerekiyor. yani sizin numaranız ise kayıt olmuşsa. Altınıza distribütörünüz olarak geçiyor.
2. Sistemdeki ayarlara göre istenildiği kadar alt yapıya yani
Siz 0. katmansınız sizin refere ettikleriniz 1 onun ettikleri 2 vs diye.
İstenildiği yere kadar kar payı komisyonunuzu dağıtım yaparak satış yapıyorsunuz.
Örnek
Birbirini refere edenler ve diyelim sistemde 5 katman ayarlı ve her katman ve 5. katmanda olan kişi satın aldığı zaman yukarıya doğru üst katmanlar %10 %5 %3 %1 gibi belilenebilir komisyon kazanıyorlar.
3. Sistemde puan sistemi var ayarlara göre . Kullanıcı aylık komisyonunu alabilmesi için belli bir puana ulaşması istenebilir. Her bir ürün hem puan hem komisyon kazandırıyor.
4. Ay sonunda belli puanı toplayanların komisyonları alacaklarına yatırılıyor.
Yazılımsal ve Özellikleri
1. PHP 8
2. Laravel
3. Laravelin desteklediği veritabanı motorları ile çalışır.
4. Ioncube lu olarak verilecektir. Ama tema css vs istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
5.Admin panelden bir çok ayarı var Site logosu site başlığı facebook twitter adresi vs birçok şey değiştirebilirsiniz.
6. Sistem çok dillidir istediğiniz kadar dil ekleyip admin panelden çevirilerini yapabilirsiniz.
7. Ödeme Yöntemi olarak şuan PayTR ve Havale vardır ama gelen isteklere göre eklemeyi düşünüyorum.
8. Sepet sistemi vardır ve ürünlere farklı kargo ücreti ve kdv ekleyebilirsiniz.
9. Belli bir sipariş miktarı üzerine kargo bedava yapabilirsiniz.
Ekran Görüntüleri
Anasayfa
Ana sayfa Devam
Ürünler Ödeme Öncesi Checkout Ödeme Sonrası Sipariş Bilgileri EKİP Kazançlarım
Admin Ayarsayfası Script ücreti : Kdv dahil. 20000 TL dir ve ilk kurulum ve 1 ay boyunca teknik destek. 3 ay boyuncada güncellemeler Fiyata dahildir. Eğer Saas olarak düşünürseniz lütfen iletişime geçiniz. Daha fazla bilgi için özelden iletişime geçebilirsiniz. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. İyi günler dilerim.