Aylık gelirimden daha az ihracata sahip ülkenin cumhurbaşkanının oğlu geliyor ve bildiğin cinayet işliyor, ağır yaralanıyor vatandaşımız ve bu ..... Kişi SERBEST BIRAKILIYOR. 6 Gün sonra vatandaşımız ölüyor ve Allah Allah anca o zaman tutuklama kararı çıkıyor.

Aaa nolmuş hiç tahmin edemezsiniz adam yurtışıdına kaçmış bile o 6 günde aaa aaaaa!!!

Göstermelik 6 gün sonra tutuklama kararı çıkıyor. He yavrum he çok inandık devletimiz gerçekten de vatandaşına sahip çıkıyor.

Ulan kıçındırık korsan ülkesi, isterse ABD olsun fark etmez, yıllardır kendi halkınızı sömürüp şunlara yardım ettiniz, şimdi de bu katil ülkemizden kaçtı tutuklama kararı çıkartmadınız.

Çok sinirliyim gerçekten çoooooook

Halkımız eğer bunu da unutur, sineye çekerse yazıklar olsun. Suriyeli olsa acaba ne olurdu ölen hapse tıkılır mıydı katil merak ediyorum.

Bu konu bile unutulursa yazıklar olsun. İsteyen senator oğlu, başkan oğlu, kızı gelsin Purge day gibi istediği Türk vatandaşımızı öldürsün. Yazık ya, yazık ağlayacağık yemin ederim. Bunlara oy verenler görün dindar, yerli ve milli, milliyetçi, vatandaşını çok seven o kişileri. Ya ne diyeyim ben ya ne diyeyim. Ne söylersem ban yiyeceğim, yazamıyorum ki...