@F12; hocam, yüreğinizi ferah tutun. Arkadaşın attığı bir - trade sizi kesinlikle etkilemez. Ayrıca trade ayrıntılarına girip inceleyen kişiler zaten
@SniperMask; adlı kullanıcı gördüklerinde umursamıyorlar bile. Kendisi forumda mimli. Sattığı ikinci el telefonlardan, çakma airpodslara, yazılımlardan ve reskinlerden hepsinde alıcı kişiye mağduriyet yaşatmış. Forum moderatörlerimize ben trade silinmesi ve kişiye ceza uygulanması hakkında birçok kez ulaştım ancak ne benim ceza silindi ne de önemli olan o kişiye ceza uygulandı. Ancak bu tarz ses getiren bir konu açtığınız için teşekkür ederim. Elbette bir sonuca varacaktır
@Yeniceri; ve diğer moderatör hocalarımın katkılarıyla.
Yıllardır üye olduğum r10 forumu artık phising ve bait başlıkla kullanıcıya kandırmaya çalışan, ahlaklı ticaretten öte kullanıcıya tabiri caizse nasıl geçiririm mantığıyla düşünen kullanıcılarla dolmuş durumda.
Forumda ticaret içeren her konuya sıkı denetim ve bazı kuralların eklenmesi kendi düşüncem nezdinde artık şart olmuştur. Yakın zamanda umarım bu değişiklikler sağlanır.