Dostum selam. Öncelikle bu eğitimler ne üzerine bilmiyorum ama Amazon da dp, arbitrage ve wholesale iş modellerini yapmış ve halihazırda yapan birisi olarak söylüyorum dropshipping iş modelinden uzak dur. Çünkü sürdürülebilir bir iş modeli değil. Normalde dropshipping dediğimiz iş modeli güzel bir iş modeli ama burada kaçırdıkları bir şey var. Bu iş modelinde üreticiyle ya da markayla anlaşırsın bizimkiler ise binlerce ürün listeliyorlar. Sonrasında hesabınız suspend oluyor hazır appeallar ile onları açıyorlar olan yine size oluyor çünkü o hesabı açmak için de yüzlerce dolar talep ediyorlar. Eğitim konusuna gelirsek Türkiye'deki en ünlü Amazon ekiplerini tanıyan ve zamanında içlerinde bulunan çoğuyla da Wordef gibi fuarlarda buluşan birisi olarak söylüyorum tabi ki işini hakkıyla yapanlar var ama inan eğitimin sonunda iyi ki 1500 dolar vermişim demeyeceksin. İsim vermeyeceğim ama en ünlülerinden zamanında eğitim aldım ve evet bir şeyler öğrendim ama pişmanım. Neden? Çünkü bu kişilerin binlerce dolara sattıkları içerikler Youtube'da yabancı kaynaklar tarafından ücretsiz yayınlanıyor. Nacizane tavsiyem bunlara bakman. Karar tabi ki senin ama sonradan pişman olacağın kararlar verme.