Öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim
avukat dediniz pcyi çok yoracağını düşünmüyorum o yüzden de pro önermeyeceğim m2 air alabilirsiniz. çok belge depolayabilir pdfler world dosyaları vs. üzerinden çalışacağını düşünürsek 8 ram 512 ideal olabilir.
Aynen hocam çok yormaktan öte hız, batarya ve kolay kullanım ağır basıyor. Tabi hafiflikte çok önemli o yüzden dediğiniz gibi air serisi olacak gibi. Lakin apple telefonlardaki gibi zamanla güncelleme vermeme yavaşlama gibi olaylar var mı acaba cihazlarda?
Hocam çok teşekkür ederim, fiyatlar bu sitede güzel lakin güvenilir değil mi? hiç görmemiştim ben, tabi biraz uzak kalmakla da alakalı bir durum.
M1 Modeli m serisinin kobayı oldu aşırı ısınıyor sakın bulaşmayın ben 2. günü iade ettim pro aldığım halde m2 idealdir.
ve ya huawei matebook bakabilirsiniz oda çok şık ve zariftir tüm programları ücretsiz kurarsınız applede selam versen para istiyor
Apple kullanımı maalesef öyle paraya dayalı ama microsoft lisansım var zaten onun dışındaki uygulamalardaki maaliyetler de çok yormaz gibi geldi. Lakin dediğiniz matebook'u da yakından inceleyeceğim. teşekkür ederim.
eşiniz için m1 gayet yeterli olacaktır. kendi eşim akademisyen, m1 air kullanıyor. yanında şarj aleti taşımıyor. sadece office işeleri vs. yapıyor
Öyle mi? Ne güzel. Aynı mantıkta olacak hocam sadece java destekli bir uyap programları var o da kasmaz zaten. dediğiniz ürüne odaklanıyorum şimdilik.
Macbook en iyisi olur kendisi için. Macbooktan şaşmamanız mantıklı olur.
bütçenize göre macbook air modellere bakabilirsiniz.
etrafınızda öğrenci varsa pt.com.tr üzerinden daha uyguna da alabiirsiniz
Bu sitede öğrenci belgesi filan mı yükleniyor hocam? Yani kuzenimin öğrenciliği iş yapar mı? Teşekkür ederim.