Selam olsun,
Yönetim hemen didiklemesin rica edeceğim zira yazacaklarımın Yönetim ile alakası yoktur.
R10 yönetimin olmasını istediği istikamette gitmeyebilir neticede bunu kitlenin eğilimi belirler. Kitle ne ise R10 o dur.
Kardeşime vereceğim tavsiyeleri vermek istediğim bir yazı yazacağım.
Burada kendisini otorite gören insanlar tarafından bir çok genç ya da işe yeni başlayacak insanların yanlış yönlendirildiğini görmekteyim.
Hesap satışından tutun scriptlere kadar hatta domainlere kadar aynı tas aynı hamam.
Birisi bir işten para kazanıyorsa herkes o işin farklı tonunda ilerliyor ve insanları bu kopya işlere yönlendirmekten bazı insanlar haz alıyor. Yenilik yok bir değer üretmek yok sadece olanın varyasyonları.
Birbirini referans gösterip pohpohlayarak önemli kişiler yani mevzunun otoriteleri oldukları imajını veriyorlar. İnsanlar etkilenip yönlendirmeleri neticesinde yanlış yollara sapıyor. Bu konuda yönetimin yapacağı bir şey yok. Kullanıcılar olarak bizlerin dikkatli olması gerekiyor. Bilinç gerekiyor.
Hesap satışlarını ele alırsak herkes aynı hesapları satıyor. Yenilik yok. Yeni bir hesap eklendiğinde herkes o hesabı ekliyor. O şunu ekledi bende şunu ekleyeyim yok.
Script satışlarına bakıyorum sürekli aynı scriptler farklı kişilerce satılıyor, çok tutan olursa benzerleri çıkıyor. Yeni bir script görmeyeli çok uzun zaman oldu.
Foruma baktığımızda para kazanmak için; SMM panel, Hesap satışı, Konu devri, hazır script satışı dışında dijitalde ticaret yapılamaz gibi bir durum oluşuyor.
Makale yazanlara bakıyorum hepsi sematik, seo uyumlu ama 20 30 TL.
Tuzu kuru bir kardeşiniz olarak ara ara alakasız işime yaramaz şeyleri alırım incelerim. Para harcamayı sevdiğimden değil yazarlık yaptığım yerlerde yazacağım konular için bu tip araştırmaları yapmam gerekebiliyor. Sonuç 8 kişiye yazdırdığım aynı konu başlığında aynı tip makale adı altında yazılar aldım. Yazım tarzları bile aynı. Tutan bir tarz taklit ve biraz geliştirme ile devam. Farklı bir çalışma? Elbette yok.
Benim gelir kaynağım yurtdışıdır Türkiye'den para kazanmıyorum sadece keyifli vakit geçiriyorum ve karşılaştırdığımda inanılmaz bir kısırlık görüyorum.
Örneklemem gerekirse yurtdışında bir kişinin her konuda makale yazması alay konusudur. Böyle bir çalışma sistemi olmaz. Uzmanlıklar olur en fazla ana uzmanlık alanınla ilgili alt konulara yazabilirsin. Türkçe kaç farklı script var? 10 mu? 100 mü ? ajans scripti hepsi birbirinin benzeri. Yenilikler ve kopya edilenler hep yabancı yazılımcıların ürünleri.
Sizlere tavsiyem R10 da sizleri yönlendirme adı altında körelten kişilerden uzan durun.
Bu iş yapmaz, herkes şunu istiyor gibi kopyala yapıştır işlerden uzak durun.
Burası o kadar özel bir ortam ki ancak kaybettiğinizde fark edebilirsiniz.
Çok değerli ve güzel insanlar var ancak onlarda yanlışları düzeltmekten yorulmuş.
Değerli bilgiler ve dostluklar birbirini uyarmak, kızacağı şeyleri söylemekle kurulur.
Bunu bir düşünün yine bildiğinizi okuyun.
Sevgiler.