Merhabalar, kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum. Sosyal çevreme web site satışı konusunda hizmet verme fikri bana sıcak geldi. Wordpress üzerinden ilerlemeyi düşünüyorum. Wordpress sitesi yapmak temelde basit ama bu mysql cpanel, backup olaylarını tam olarak kavramış değilim. Bu konuda nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Üç aşağı beş yukarı video izleyerek site kurabilirim ama işin temelini kapmak ve ezbere hareket etmemek istiyorum. Belirli kaynaklar önerebilir misiniz? Ücretli ücretsiz kurslar vs. (Cpanel, database, paylaşımlı paylaşımsız sunucu hosting reseller vs mantığını çözmek istiyorum)
Ek olarak, siz website satışlarında hosting kısmını nasıl hallediyorsunuz? Sitenin barınacağı alanı kendi hosting paketinizden mi karşılıyorsunuz yoksa duruma göre mi hareket ediyorsunuz? Tema ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz?Orijinal temalar dolar kuruyla uçuk fiyatlara satılabiliyor. Umarım konunun ortasından giriş yapmamışımdır, bilgi birikimlerinizi dinlemeye ve bu işin eğrisiyle doğrusuyla nasıl ilerlediğini öğrenmek istiyorum. En azından bir yol haritası çıkarırsam, geri kalan kısmı halledebilirim. Teşekkürler...