Merhaba,

Yeni bir girişim üstünde uzun zamandır uğraşıyoruz. Bu girişimin sonunda ürünleri tedarik edeceğimiz firmaları, kendi firmamızın yapısal çalışmalarını ve satışların yapılacağı ilgili platform ve ülkelerdeki bağlantıları dahi kurduk aslında büyük sorun olan yerleri aştık fakat öyle bir sorun ile karşılaştık ki sorun ile ilgili nasıl adım atabileceğimizi bulamıyoruz.

Normal şartlarda ürünleri tedarik edeceğimiz firmalar bize ait ambalaj işini çözeceklerdi fakat bazı firmalarda sorun oldu ürünü toplu olarak gönderip kendimizin paketleme yapmasını istediler fakat bu konu ile ilgili çok da bilgimiz yok yasal işleyiş nedir, hangi belgelere sahip olmak gerekir v.b konular ile ilgili yardımınıza ihtiyaçım var

Şirketimiz Limited olarak kuruldu faaliyet alanında gıda v.b tüm maddeler yer alıyor. Üretimi kendimiz yapmıyoruz aslında fason üretim yaptırıyoruz diyebilirim üretici kişi farklı sadece bizim markamız ile satışa açılacak... varsayım üzerine değil de daha önce başına gelmiş bu işi bilen kişilerin yorumlarını alabilirsem çok sevinirim yanlış yönlendirilmek istemiyorum

Ürünlerin arasında sucuk, zeytin, bal, baharat, çay çeşitleri, tereyağı, zeytinyağı gibi ürünler yer alıyor

İlginiz için teşekkür ederim