Bir web site yapıyorsunuz

E-ticaret sitesi oluyor, hakkımızda sayfasının bağlantısını menüye ekliyorum ama en sona açılır şekilde ekliyorum.
E-ticaret dediğime bakmayın, ders gereği yoksa dijital pazarlama hizmeti verirken mağaza eklemeyi pek doğru bulduğum şey değil. Çünkü neyi satacağım mağazada, hizmetler sayfası olur orada hizmet hakkında detay yer alır, müşteri teklif ala yönlendirilir.

Ana sayfada zaten kim olduğumuz, ne iş yaptığımız vs de yazıyor. Ama hakkımızda kısmı başta olması daha doğruymuş. Müşteri okurmuş, bugün bir e-ticaret sitesine girdiğimizde şahsen ben hakkımızda sayfasına girmiyorum. Hatta çoğu sitede satacağı ürün ile alakalı başlıklar yer alır. Mesela erkek giyim kadın giyim vs.

Üniversite hocam, bana hakkımızda kısmının başta olması gerektiğini önerdi ve savundu.

Bugün köklü bilindik ajans sitelerine girincede görüyorum, hakkımızda kısmı başa değil sona koymuşlar.

Biri de çıkıp 15 yıllık tecrübesine göre yanlış yaptığımı söylüyor

Hatta benim bunca bilgime görede, müşteri pek okumayı sevmiyor, en basit şeyi istiyor, direkt ulaşıp fiyat öğrenmek istiyor. Öyle çok uzatmakta gerekmiyor. A/B testi bile yapsak haklı çıkacağımı düşünüyorum şahsen.

Konuyu açmamdaki amaç ise, hocanın dediğini kötülemek değil asla, saygım sonsuz. Çok uzun bir süre tartışma döndü ve haksız çıkan ben oldum.