asayginn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 4 tane is verdim arkadasa inanin hic memnun olmadim surekli oyaliyordu surekli uyari aliyordum iptal etmek istedim paramida geri vermediler suan gunde 100 tane bile atsan yavasta atsan uyariliyorsun
Yani ben de günlük 100 adet takipçiyi yayıp 1 hesap kasayım istiyorum ama bu tarz şeyler beni geriyor.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@bahadrpolt; abimin sayesinde bir sene öncesine kadar sağlam sayfalar yapıyordum , son zamanlarda ise @Jorphy; arkadaşın ebook almıştım ikisi birbirine benzer konulardan bahsediyor olsa dahi içeriğinde bilmediğim konular mevcut.
instafly ile çok sağlam hesaplar kastım , fake hesaptan ana konsept hesap olmaz hocam geneli Abaza dayılar oluyor çünkü.
Konu hesabı çevirmek değil hocam. Yani hesap o kadar efsaneydi ki 2k dan az takipçiyle 1k beğeni geliyordu. Hesabın kullanıcı adı aynı ve içeriği aynı şekilde öbür fake kadın hesapları gibi herkese açık a çevirdim sadece. Bir kaç hafta en ufak bir dönüş lmadı. Aynı şekil Atatürk hesabı vardı kadın kullanıcı adlı. Fotoğraf falan yoktu sadece kullanıcı adı kadındı. O da aynı.