Merhabalar,
Bir süredir aklımda olan bu konuya dair ilk girişimimi bugün yapma kararını aldım sonunda. Instagram içerik üreticiliği (Daha doğrusu sayfa açıp yönetme) işine başladım. İlk sayfamı falan da açıp profil resmi ayarladım. Klasik temel konularımı hallettim ve bir gün içerisinde 4 gönderi attım reels. Bugün 1 tane daha atmayı planlıyorum ama kafama takılan bazı şeyler var.

Örneğin; geçmişte kadın hesabı açıp kasmıştım. Her şeyi sözde instagram uzmanı e book satan arkadaşların söylediği gibi yapmıştım ama shadow ban yemiştim.

Çok merak ediyorum bu konuda gerçekten instafly ile kendi istediği kitle ve içeriğine uygun sayfa kasan arkadaşlar var mı? Varsa bu arkadaşlar ne yaptılar? Instagram hesabının giriş yaptığında farklı uygulamaları tespit edebiliyor mu? Whitelist konusundan bahsediliyordu bi ara çünkü.

Lütfen, bunu deneyimlemiş arkadaşlar yazsın buna. Mantık yürütme ya da reklam istemiyorum. Benim de mantık konusunda belirli başarılarım becerilerim var. Reklam konunsunda ise siz nasıl bu konuyu reklam yapabilmek için bulduysanız ben de ihtiyacım olduğunda sizin reklamınızı yaptığınız konuyu bulabilirim. İş paslamaya falan gelmeyin yani. Sadece, forumdaki alanında deneyimli arkadaşlar ile deneyimsiz olup da bu işi yapmak isteyen arkadaşlar yazsın. En azından benim kadar başkaları da faydalanır ya da bu işle uğraşan insanlar bilgilerine bilgi katar.