Koray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Bu tarz hocalar ile uğraşmamak gerekiyor tarafımca. Eğer birçok dersine giriyorsa mezuniyetine engel olabilir. Ben de okurken kıl hocalarla denk geldim çokca. Ancak şunu yapabilirler 15-20 öğrenci aynı anda idareye şikayetçi olursa bir şey yapamaz. Ama tekil sebepten bilmiyorum böyle insanlarla uğraşılmıyor. Basit sebepten bunu yapan hoca adlı kişi kıl olursa ne yapar bilmiyorum.

Bu arada adına üniversitenin ders programından ulaşabilirsiniz. O isimleri de kadrodan ünvanı ile görürsünüz.
Hocam kalmasına ben razıyım, yaz okulunda verir geçer. Hem yaz okulu daha kolay. Kalacak diye kimse hakaret edemez, bir de herkesin içinde

doganuludogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şu an sakin olup kardeşinizin mezun olmasını bekleyip ya da en azından o kadına ait dersleri vermesini bekleyip gitmenizde fayda var o kadar kibirli insanlar var ki çocuğa okulu zehir eder belki yazık olmasın şikayetten de sonuç alacağınızı düşünmüyorum al birini vur ötekine hepsi aynı bu akademi insanlarının
KeySellerCo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle her noktasına katılıyorum sözlerinizin. İnsanlar ne zorluklarla çocuklarını okutuyor. 2 yıldır özellikle zorluk ve mücadel ile geçiyor. Biri çıkıyor yada birileri. Rencide etmeyi kendine marifet biçiyor. Kardeşinizi sınıfta da bırakır siz uğrasşırsanız. Ancak çok korkutmanız lazım ki o defolup gitsin okuldan. Böylelerinin geçmişsinde de mutlaka bir yerlerde dayı desteği oluyor.
Cimere bir yazacağım hocalarım.