akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Kız kardeşim yozgat ta bir üniversitede önlisans paramedik okuyor. Bir tane sunum ödevi vermiş hoca. Sonra bu öğretmen doktora mı ne okuyormuş. Doçent olacakmış sanırım, herneyse kız kardeşim de sunumun sonuna doçent öğretmen xxxx xxxx şeklinde adı soyadını yazmış. Vay efendim ben doçent değilim nasıl yazarsın diye çocuğa sınıfın ortasında, herkesin içinde bağırıp çağırmış, ağlatmış. Kardeşim akşam ağlamaktan uyuyamadı. İsmini ver diyorum bırakır diye vermiyor. Şu muhabbete bakar mısınız, böyle bir aptalı nasıl rezil ederim. Siz olsanız ne yaparsınız? Ben İstanbul taraflarındayım, gidip herkesin içinde aynı hareketi yapmayı düşünüyorum, ayrıca okul yönetimine ve cimere yazacağım. Bir yurt olmuş aylık 10 bin çocuğun harcaması 5 bin. Dişimizden tırnağımızdan arttırıyoruz, üstüne vay efendim doçent yazdın diye hakaret ediliyor. Sinirden yerimde duramıyorum. Sizin çocuğunuza aptalca bir neden yüzünden bir aptal hoca böyle yapsa siz ne yapardınız? Fikirleriniz önemli..
kesinlikle her noktasına katılıyorum sözlerinizin. İnsanlar ne zorluklarla çocuklarını okutuyor. 2 yıldır özellikle zorluk ve mücadel ile geçiyor. Biri çıkıyor yada birileri. Rencide etmeyi kendine marifet biçiyor. Kardeşinizi sınıfta da bırakır siz uğrasşırsanız. Ancak çok korkutmanız lazım ki o defolup gitsin okuldan. Böylelerinin geçmişsinde de mutlaka bir yerlerde dayı desteği oluyor.