makusta61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla 25 yaşındayım ama bende hala istiyorum
Yaş fark etmiyor kardeşim, ben 40 geçtim de ne oluyor hala arıyorum Metin2 sunucusu

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya şöyle level vs kasmak gibi konular direkt eski zamanlara göre kolay hocam.
Bende 3-4sene oynamamışken oynayasım geldi şuan pvp tarafında Milas vs en iyi sunucular sanırsam. Onlar bile max 6ayda bir yeni sunucu açıyor. O düzende pvp oynamaktansa Türkiye'yi tercih ettim ben.

Ama ben won takviyesiyle kendimi 1ay filan öne atarak başladım hocam o yüzden biraz daha rahat durumdayım, belki o yüzden TR kolay geliyor olabilir bana
Online sayısı Marmara'dayım iyi
Ruby'de çok iyi bildiğim kadarıyla, piyasası da güzel kazanılanda kolay nakite dönüyor yani o yüzden TR iyidir ya bence
Teşekkürler hocam, zaten bende başlarsam ya birine kastırırım ep karşılığı ya hesap alırım yada won ep takviyesi ile hızlandırırım işi. Yıllardır oynayan bir arkadaşım var, eğer ona ulaşabilir sunucusunu öğrenirsem birlikte bende TR başlayabilirim, belki Marmara'dır onunda, haberleşiriz sizinle de Pvp bende oynuyorum özellikle Lovamt2, yapısını biliyorum vs. Kapansa bile aylarca açık kalıyor emeğine değiyor. Ama diğerleri daha çok sezonluk ve kitlesi de bunu biliyor, Loncalar gelip parayı alıyor sonra sunucu çöp. Şöyle kendine has Rina, Saltanat gibi yerler olsa ömürlük, TR yerine oralar oynanır ama onlarında files sevmiyorum işte