Gelirin hep böyle olacağını garanti eden birşey olmadığı için Teklif edilebilir. He sitem benim olsa kabul eder miyim ? hayır. Birde vade çok yayıldığı için yine olmaz. Fakat şöyle düşünün borcunuz var siteyi satıyorsunuz. Borcunuzu bu vadelerle sizden alacaklı kişiye kabul ettirdiğinizde çekleri verirsiniz kurtulursunuz. Kısacası teklif tekliftir.
Hocam burada gozden kacırdıgını dusundugum bı nokta var adam cebınden bı kuruş para cıkarmıyor. Sıteyı bana ver kazancı geldıkce sana oderım dıyor resmen.
Varsa öyle site satan bizde alalım iyiymiş
Valla guzel tıcaretmış. Acaba bırını ıkna ettı de mı ıkı defa bana da gonderdı bunu dıye dusundum
Valla hocam bana da arada böyle değişik teklifler geliyor. Ben artık npc olduklarını düşünüyorum. Üstelik reddettiğimde bir süre sonra bir daha yazıyorlar. Onu da geçtim teklifi whatsappda veriyor anlaşamıyoruz. Birkaç gün sonra bir de telegramdan yazıyor aynı teklifi.
Çok ılgınc gercekten.
bu konu bazen benimde aklıma geliyor site satan kişiye sitenin her ay gelirinden ödeyip siteyi alma olayı sonra vazgeçiyorum kabul etmezler diye
Hakkında ıyı dusunmezler bence
Ben para kazanmayacaksam götürürüm köye sandıkta saklarım gram umrumda olmaz.
Aynen satmam daha ıyı.