Paylaşım için teşekkürler ama kısıtlama kalkması için normal olarak beklemekten başka yapacak hiçbirşey yok organik trafiğiniz var ise inceleme süresi bittikten sonra otomatik kalkıyor. GDPR 2024 itibari ile zaten zorunlu olacak adsensenin kendi gdpr mesajı yerine daha basit bir eklenti kullanmak yararlı olabilir ama kısıtlama için bunlar çözüm değil.
Rica ederim hocam,
Hocam bu yontemı belkı totalde 15 kez denemısımdır her denememde olumlu donus aldım.
https://www.r10.net/adsense-ban/3892...irlanmasi.html
En son yukarıdakı konuda
@miranx; aynı sorunu bi aydır yasıyordu ona eklentıyı yuklemesını soyledım 6 günde yanlış değilsem reklamları geri geldi. Eklentiden once bı ay bekledı ama reklamlar gelmedi.
Trafiğin organik olmasına gerek yok sadece stabil olsun yeter. Biliyorsun hocam yıllardır arbitraj yaparım en yogun yaptıgım 2020 yıllarında defalarca basıma geldı ama her seferınde reklamları kapatmadan para yaktım sonuç olarak gelen hit dağılımı bozulmadığı ıcın reklamlar gerı geldı ve kazanmaya devam ettik şükür.
2023 te başka bı kac arkadas daha yardım ıstemıstı onlara da bu eklentıyı soyledım onlar da fayda sagladı. Eklentı kurmadan bekleyenler bı ay gecmesıne ragmen reklamlar gerı gelmedı genelde.
Eski sürümü upload etme şansınız var mı hocam....
Sizin ayarların yapıldığı bir ayar kısmı bulamadım tamamen farklı ...
Bide reklam kodlarını kaldırmak mı gerekiyor...
Makale eklemeye devam mı yoksa olduğu gibi kalsın mı site...
Bi arkadaştan rıca ettım kendı sıtesınden dosya ındırıp gonderdı ben de yukledım ılk mesajda.
Sıtede herhangı bı degısıklık yapmayın calısmaya makale eklemeye devam. Reklam kodlarıyla sayısıyla yerlesımıyle de oynamayın.
Ben tüm sitelerimde kendi yazdığım
çerez entegrasyonu kullanıyordum

"Google" 2024 zorlu tuttuğu için geçen ay
IAB Şeffaflık ve Kullanıcı Rızası Çerçevesi (TCF) ile Google Ads Entegrasyonu kullanmaya başladım ve tüm birinci taraf çerezleri kaldırdım. reklam gösterim sayısında
düşüş oldu
Türkiye'de site kullanıyorsanız GDPR avrupaya yönelik olduğu için bu "
TCF" çoğunlukla Türkçe kullanıcılarına çıkmıyor bilginiz olsun.
Bılgı ıcın tesekkurler hocam ben bu eklentıyı kısıtlama aldıgımda kullanır paneldekı uyarı kalkınca eklentıyı de pasıf eder sıtede tutmaya devam ederım normalde.