Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
herkese merhabalar arkadaslar. buraya yazacak kadar çaresiz olduğum bir durumdayım. 1 senelik bir ilişkim vardır ve yok yere bitti. ben bitirdim. sonrasında gerçekler ortaya çıktı. kuzenlerim arkamdan iş falan çevirmiş. yani bir çook şey öğrendim ve dolayısıyla ayrıldığıma pişman oldum. buna yapacak bir şey yoktu ama olanları da anlatmam gerekiyordu kendisine.
1.5 sene oldu ve kendisiyle sadece bir kez konuşabildim ve bunu da değerlendiremedim. çünkü bir şey bilmiyordum.
toplamda 1.5 sene içinde sadece 3 kez denk geldik. biri de sınavda oldu zaten. harici olmadı.
mental gitmiş durumda. iş yaparken, gezerken içerken çıkmıyor aklımdan. hep ne olabilirdi diye düşünüyorum. yoluna devam et diyenler olucak ama maalesef edemiyorum. Ulaşmaya çalıştığımda rahatsız etme konumuna geleceğim diye rahatsız etmek de istemiyprum ama istemiyor biliyorum. fakat geçenlerde kafede otururken bir kız instagramımı istedi. ilk defa başıma geldiği için noluyor dedim ve verdim. ardından hesabımı da kapattım. bugün de o kızın sevdiğim kızın yakın arkadaşının arkadaşı olduğunu öğrendim. yani büyüüük bir pişmanlık var. şans geçti elime fakat elimle ittim.
ne yapmalıyım bu süreçten sonra fikir verin lütfen.
ayrıca her yerde izi var. tüm şarkıları beraber dinledik. her yeri beraber gezdik ve en büyüğü girişimimin tasarımını metinlerini kendisi yazdı: . )