MEDIAFORDIGITAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım fakat benim belirtmek istediğim kazanılan kazanç değil, sonuç olarak aile evinde yaşadığınız için tam olarak kendi düzeniniz oluşmuş değil. Kendi düzeniniz olmadığı için burda verilecek hiç bir önerinin çözüm olacağını düşünmüyorum. Kendi düzeniniz oluştuktan ve kendi hayatınızı kurduktan sonra beklediğiniz saygı muhtelemen sizin olacak.

Bu tabi ki tamamen benim görüşüm, farklı arkadaşlarımız farklı düşüncelere sahip olabilir.
Hocam ben sizi anlıyorum söylemek istediğinii ama Alanya da aile yapısına ters farklı eve çıkmak ondan dolayı banada ters zaten yalnız yaşamak ki öyle bir durumda bile evime gelip gidince yardım yine edicem yani burada konu saygı yada tek yaşam değil aileye yardım etmek gerekiyor ya evin bir bireyi olarak bizimkiler bunu birazcık abartıyor birde beni PC başında görünce ve hayatlarında ilk defa bu şekilde kazanç yöntemi görünce alisamiyorlar onlar bilgisayarı sadece oyun için var zannediyorlar 😁 ondan dolayı sadece gündüzleri bir sistem lazım bana ya bir PC başı işe gircem ya bir yerin kıtasına ortak olup bilgisayarı tasiycam işe gidip gelirmis gibi devam edicem böyle bir çözüm lazım ☺️