Aetheria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı Sorundan Muzdaripiz hahahaha Kolaylıklar gelsin, müşteriyle konuşurken evde ses olması, uyuyup uyanma saatleri farklı olduğundan ses çıkarma sorunum vesaireyide eklersek tamamlayabiliriz, ayrı eve bütçen var ise en mantıklısı derim, ilk yapacağım şeydir. Kendi işini yapman ve artık ailenden ayrı yaşaman büyük bir tecrübe kazandırır.
Hocam zaten ben kendi işimi yapıyorum konuyu tam okumamissiniz galiba bizde ayrı ev biraz ters oluyor yoksa başka eve de çıkma imkanım zaten var fazlasını kazanıyorum ama sorunlar ayni
silentallcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O rahatlığı hane halkına hissettirmeyeceksin heran iş çıkıyormuş gibi telaşlı vs ol. Diğer türlü ev işlerinden kurtulamazsın.
Elimden geleni yapıyorum hocam işlemiyor
MEDIAFORDIGITAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evden ayrılma döneminiz gelmiş belli ki. Evden ayrılarak tüm bu sorunları arkanızda bırakabilirsiniz. Gücünüzü ayaklarınızın üzerinde durarak kanıtlayıp geri döndüğünüz de ailenizin size davranışları yüksek ihtimal çok daha farklı olacaktır.
Hocam zaten kendi ayaklarimizin üzerindeyim Allaha şükür ama ister istemez anne baba biraz yaşlanınca yardım istiyorlar ve yok diyeniyoruz herşeyin farkındalar ama ev işleri konusunda yinede beni PC başında olunca boşta zannediyorlar bunu asamadik yoksa kazancını da herşeyin farkındalar aylık gelirim min. 3 asgari ücret onlara destek de oluyorum yani kendi ayak üzerinde durma muhabbeti degil