aslantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef bana mantıklı gelmiyor bu durum hocam iyi bir zeytinyağı bugün 140 tl den fabrikası satıyorsa çok kısa sürede tükenmesi lazımdır eğer gerçekten iyiyse ,zeytinyağı sıvı altındır çiçek yağı değildir. Şuan trendyolda en kötü riviera zeytinyağı 270 tl den başlıyor litre fiyatı yani en kötü market zeytinyağı, eğer kaliteli zeytinyağı bu senenin katkısız yağını 110 tl den veriyorsa o fabrikalar memleket bitmiş batmış demektir.
hocam tükenir mi hiç? adamlarda geçen yılda depolarda kalan zeytinyağı 13tonmuş. onu süzüp yeniden satıyorlar sezon başında.

biz daha önce daha da ucuzdan almıştık tam hatırlamıyorum 20 şer litrelik 2 teneke. markette satılan o ünlü markaların yağı pek sönük kalıyor. onlar zeytinyağı değil bence. biz şahsen balıkesir yağını da yiyemiyoruz. kokuyor. manisa yağı genelde yeşil cinsli zeytinlerden oluyor. ve diğer illerdeki gibi zytinler önce yemeklik ayrılıp kalanlar çer çöp çürüğü yağ olmuyor. tarladan ne çıkarsa yağ oluyor manisada. o yüzden baya iyi bence.

ihracatı yasak olduğu için ucuz sanırım. ama be nistanbulda aynı markayı aynı fabrikanın ürününü pazarda 325 e fatihte dükkan 1750 ye satanı gördüm.