A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkürler.
Arbitraj için bir sorum olacak.
Ezoicle denemeyi düşünüyorum. Reklam maliyetini kurtarırmi.
Galeri konulu sitede denicem.
Ezoic hiç kullanmadım hocam o yuzden yorum yapamam. Adsense kullanıyorum yıllardır, örnek olarak bakabilirsiniz sonuçlara satış konusunda örnek bir gun paylastım: https://www.r10.net/site-satisi/3909...9311088-a.html

HTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GDPR şartları için Cookie onayı almak (reklam göstermeden önce) elbette işe yarayacaktır Avrupa'dan trafik alıyorsanız zaten zorunlu.
Yazmaya üşendim açıkçası o donem adsense ve avrupa bırlıgı arasında bı uyum problemınden sonra gelmıstı bu reklam kısıtlamaları. Akabinde forumda bi arkadaş paylaşmıştı bu eklentıyı ama pek deneyen görmemıstım. Ben de merak edıp kurdum işe yaradı ne zaman kursam benı mahcup etmedı

Geçen günkü arkadaşa da kurmasını söyledim sürekli eklentinin işlevini, kısıtlama gidermesindeki fonksiyonunu merak ediyordu Ben sonuca bakarım işimi görüyorsa yeterli bana fazlasını kurcalamam

Behrem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu hangi sürümü, bende ayarlar bu şekilde çıkıyor

Bendeki surum eskı galıba. Mantıgına yonelık kurulum yapmanız kafidir hocam. O kadar çok detay ve ozellık gerektırecegını dusunmuyorum ayarlara bakın benım paylastıklarıma bakın benzer olacak sekılde yapın. Ben coktandır kurmadıgım ıcın guncel ayarları hakkında yanıltmak ıstemem