SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yüzsüz olmasa d0landırıcı olamaz zaten hocam soruda mantık hatası var =)

soru şu olmalı : bir cocuk nasıl büyüyünce o hale gelebiliyor
Evet haklısnız hocam
real2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Numara farketmeksizin her gün istikrarlı bir şekilde sövüyorum, Sonuç ? Her gün yeniden arıyorlar.
Bitmiyorlar malesef şuanda sadece WhatsApp ile 764 Kişi engellemişim.
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turkcelle biraz borcum vardı farklı operatöre geçmiştim. Adamlar ay başını beklemeden 0216 lı numaradan günde kaç kez farklı numaralardan arıyorlardı atılan mesajlarda cabası. Zaten gece çalışacağım öğlen saatlerinde arıyorlar. En son bağırdım çağırdm kapattım. Bu seferde kız kardeşime mesaj atmışlar şrfslzler. En son ödedim sesleri kesildi. Turkcell nasıl şirketlerle çalışıyorsa artık. Adamların engellemediğim noları kalmadı yüzlerce hat almışlar galiba. Yemin ediyorum belaya bulaş diye uğraşıyorlar
Operatörler de birşey satmasa muhtemelen bu kadar yaygın bir durum olmazdı bu sanırım, Operatör satıyor farklı bir site satıyor numaraları. Engelleyemiyoruz da bu durumu biri kapatıyor diğeri arıyor mantıgı var.
Morfinafk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bunlar daha birşey değil bunlar küçük dolandırıcılar en fazla bin 2 bin dolandırır bu da çok kötü tabikide ama araba dolandırıcıları var yani düşünebiliyormusunuz ortada araba yok aslında ama araba satın alıyorsunuz ücreti ibana atıyorsunuz ama iban aslında yurt dışında yaşayan hiçbirşeyden haberi olmayan masum birisi , dolandırıcıda bankadan coine coinden altına altında başka bir coine dönüştüre dönüştüre nakite çeviriyor insan düşününce içi kötü oluyor cidden yıllarınızı veriyorsunuz 1 araba için ama birisi gelip onu bir kaç dk içinde sizden alıyor ve emin olun elinizden hiçbirşey gelmiyor
Evet malesef sarı siteden cok fazla dolandırıcılık dönüyor, insanlar kime güvenecegini şaşırdı + olarakta emekler cöpe gidiyor bir hevesle gidilen yolda.
Ben bunların engellemekten yoruldum hocam, Aramaları SMS bitmiyor + WP de var.
Umarım daha fazla kişi kanmaz bu soysuzlara ama sanmıyorum illa biri çıkar