Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen uydurma kişisel analizler içermektedir.
Ben kripto para ile ilk 2015 yılında deepweb muhabbeti ile tanışmıştım. 2016da btcturke üye oldum o zamandan bu zamana kadar güncel haberleri takip ederim.
Şimdi gelelim konumuza ABDnin piyasadan para çekmeye başladığından beri BTCde (min 15k seviyelerinde) düşüş bekliyorum. Bu seviyelere yaklaştı 20K altına indi fakat bence anlamsız şekilde tekrar arttı ve eft muhabbetiyle beraber şu an 44K seviyelerine geldi.
Biliyorsunuz geçenlerde binance kara para aklama ve terör örgütlerine destek olma gibi suçlamaları kabul edip para cezası ödemeyi kabul etmişti. Konuyla ilgili ABD adalet bakanlığı basın toplantısını 40dk boyunca dinledim (
ilgili video) anladığım kadarıyla bir ceza verildi fakat olay hala kapanmadı. Geçen günlerde de soruşturma bitmediği için eski ceo CZnin yurt dışına çıkması engellenmişti. (
haber )
Ben kişisel olarak böyle bir dönemde, sırf eft haberleri çıktı diye yatırım yapmanın riskli olduğunu aynı zamanda yakın gelecekte düşüş yaşanabileceğini düşünüyorum. Fakat tabi kripto piyasası bu sağı solu belli olmuyor. Hatta eft onayı gelirse yükseliş olma ihtimali de yüksek.
Sizin düşünceleriniz neler sizce yükseliş devam edecek mi yatırım yaptınız mı ?