firmanın şuan ki sahibi siz olduğunuz için şuan ki problemle ilgili nasıl bir yol izleyeceksiniz, müşterinizin mağduriyeti çözülebilecek mi ?
Kişi ile barındırma sözleşmesi yapılmamış durumdadır. Eski sahibi ile anlaşılmış bir durum var ortada eski sahibi talha bey ile görüştüğümde cihazı bu şekilde teslim aldıklarını söylüyor.
@HidrojenTEKNOLOJİ; 'e sorduğumda bir barındırma sözleşmesi donanımların listelendiği hiç bir belge yok ellerinde. Eğer tüm disk kızaklarının takılı olduğu bir kanıt mevcutsa iletirse bizzat kendim ilgileneceğim.
Konuya hakim olmadığımız için elimizden gelen bu kabin ve sunucuları biz bu şekilde teslim aldık.
Orjinal kabin kızakları sivasta eski sahibinin ofisindeymiş kendisine bunu belirttik zaten kargolanacak hala buraya gelip kabin kızaklarım kayıp diyor ne yapmaya çalışıyorsunuz?
@HidrojenTEKNOLOJİ; ayrıca 2-3 ay süreniz yok ay sonu bitiyor süreniz.