AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne konuyu açan üyenin ne de konuya yazan üyelerin mobil uygulama geliştirme hakkında bilgisi olmadığı bariz belli. Konuyu açan üyenin bahsettiği şey bir webview builderden ibarettir. bununla da sadece bir web sitesinin mobil versiyonunu yaparsınız o kadar. Kendisinin ve sizin düşündüğünüz gibi istediğiniz her oyunu androide çevirmek gibi bir durum söz konusu değildir ve teknik olarak mümkün de olamaz. Bu gibi builderlere erişmek için de amerikayı yeniden keşfetmeniz gerekmiyor. Basit bir google araması ile ücretsiz ve pro özellikler sunan birçok site bulabilirsiniz.

Ayrıca istediğim sitenin, oyunun webviewini yapayım, içine admob reklamlarımı koyayım, ücretli olarak google playde satayım gibi bir şey söz konusu olamaz. Webviewlerde alan adı doğrulaması talep ediliyor. Google yaptığınız uygulamaları askıya alır ve doğrulama talep eder. Size ait olmayan sitenin nesini doğrulayacaksınız? Size ait olmayan bir içeriği kullandığınız için uygulamalarınız askıya alınınca ve hesabınız kapatılınca ne olacak? Kazın ayağı düşündüğünüz gibi değil, işin kod kısmını geçiyorum politikalar sizi haşat eder daha uygulamanız yayınlamadan askıya alınır.

Sağdan soldan duyduğunuz bilgilerle iş yapmayın. şurada 3-4 saatinizi harcasınız kod yazmadan uygulama yapabileceğiniz ücretsiz ücretli birçok platform bulursunuz. Google'nin kendi politikalarını açıkladığı çok güzel makaleler var. Adamlar salağa anlatır gibi doğrusu bu yanlışı şu diye görsellerle anlatıyor her şeyi. İnsanlardan bu gibi başlıklarda taktik dilenmeyin. Kendiniz araştırın, göreceksiniz ki bilgiler derya deniz.
Bayılıyorum şu herşeyi biliyorum masallarınıza,oyüzden mi dün hangi program diye sordunuz,hocam ben kod yazılım anlamam evet ama deneyip ,yapmadığım bişey kalmadı,sizin bu herşeyi zor yapamazsın edalarınız yüzünden hiç kimse hiç birşey yapmıyor,gidip tonlarca bu işten ben anlarım diyen adamlara para ödüyor tek bir uygulama için ve elinde kalıyor,maşallah benim 5,6 ay play store mağazında kalmış uygulamalırım hakkında bile fikir sahibisin,web view şeklinde yüklersen cerez politikanı göndermeni istiyor,o kişi ye kalmış kendi domainini satın alır oyunu oraya yükler web view olarak yayınlar,ayrıca ben web view olarak yüklemiyorum,yüklemeden önce uygulamyı imzalamanı isityor,bunları yaptım yükledim 3 hesaba toplamda 13 uygulama yükledik satışa sunduk,şimdi sen bana yazılımın adını benden öğrenip neyin aklını veriyorsun,sağdan soldan duyduğunuz diyerek benim bigilerimi küçümsüyorsun,şimdi senin yazdıklarını okuyan adam asla bu işlere girmez,benim söyleyeceklerimi dinleyen adam play storede en az 15 uygulaması olur,hangimizi dinlesinler ? bırak buna kendileri karar versin