Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke az miktarda alsaydınız önce .Hesaba girip yaşadığınız sorunu resimle kanıt sunun.Diğer hesaplarada kendilerinin girip test etmesini kullanmadığınızı dile getirin.Önceden bakiye iadesi almıştım bu şekilde bir şansınızı deneyiniz.
Normalde öyle yapardım. Çokta alışverişim oldu, müşterim acele isteyince bende biraz aceleci davrandım benim hatam. Biraz araştırma yaptığımda redditin koyduğu bir problem olduğunu öğrendim eski ve low quality hesapları direkt suspendliyorlarmış alıcak olanlar dikkat etsin. Dediğiniz şekilde de denedim olur inşallah.
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteden iade almanız biraz zor hesabı teslim aldıktan sonra sorumluluğu size yüklüyorlar ödemeyi onayladıysanız. Bir tanıdığım hesap almıştı sonrasında hesabı ilk mail ile geri aldı satan kişi, şikayet ettiğinde kişiyi scammer diye banladılar. Karşı taraftan iade alamazsa size iade yapmıyor çünkü escrow hizmeti veriyorlar.
Şu mantıkta tutan bir site yapılsa da bir Türk tarafından bu fiyatlara. Şunlara aman etmesek artık ya.
aspetbiebs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İade alamazsınız. 8 senedir alışveriş yaptığım sitedir. Geçmiş olsun. Onun üstüne bir bardak soğuk çay için
Hayırlısı olsun hocam ne diyeyim çıkacağı varmış.