Bir arkadaştan mail devri ile birlikte bir adsense hesabı satın aldım. Ama şuan adsense bana sorun çıkardı. Arkadaş kişisel bilgilerini kullanarak başka bir hesap kurmuş. Onunla iletişime geçtiğimde bana "benim hesap bilgilerimi değiştirmen lazım" diyor. Şimdi ben hesap bilgilerini değiştirsem hesap sıkıntıya girmez mi? Sonuçta adresine kadar değişmesi lazım. Yeniden adres onayına gitmez mi?
Öncelikle data...@gmail.com bağlı bir Adsense hesabı var.data...@gmail.com'daki Adsense hesabını iptal etmeden bu Adsense hesabını kullanamazsınız çözümü bu. Arkadaşınız dediğiniz gibi kişisel bilgilerini kullanarak başka hesap kullanmış ve size sattığı hesap ile eşleşmiş. Genellikle Adsense telefon numarasından falan yakalıyor. Siz hesabınızdaki her şeyi değiştirin bu sorunuz çözemezsiniz çözümü ilk cümlemde anlattım.
Not: data...@gmail.com bu Adsense hesabını da iptal ettiğiniz taktirde, bu mevcut hesabınızla tekrar onaya gönderdiğiniz zaman bu sefer yine bu şekilde mail alabilirsiniz ama bu sefer başka hesap ile eşleşmiş olarak yani %100 çözümü bu diyemem sadece deneyeceksiniz başka çözümü yok çünkü. Adsense hesabınızdaki bilgileri değiştirerek bu sorun aşılmaz. Adsense sizin 2 adet hesap kullandığınızı yakalamış ya dediğim şekilde yapacaksanız belki çözülecek yada bu hesabı kullanamayacaksınız.