2 yıl önce Amazon Associates hesabı açmıştım, kategorileri ve ürünleri oluşturdum ancak maalesef pazarlayamadım ve o hesapta kapandı.
Tekrardan açma hevesim var, associates önerir misiniz? Önerirseniz sizce pazarlama yolu nasıl yapılmalı?
Tecrübem yok, seller tarafındayım. Ama daha niş sektörlere yönelmenizi tavsiye ederim.
@Prowess; Selamlar ürünlerinizi Türkiye'den gönderdiğinizi yazmışsınız. Akredite Kimyasal Değerlendirme Uzmanıyım. Türkiye'de pek çok amazon eğitmeni dahil msds ve tsca belgelerini ben temin ediyorum. Belgelendirme de siz ve müşterilerinize ücreti karşılığı yardımcı olabilirim isterseniz. Belgelendirme için biryer ile anlaştınız mı bilmiyorum ama.
Merhaba,
Aracı kargo firmaları bunu çoğunlukla istiyor, biz Fedex ile çalışıyoruz. 100 gönderi de bir kere soruyorlar
Hocam merhaba Allah bereket versin öncelikle

Sıfırdan biri başlarsa ne kadar sürede çözebilir bu işi?
Kişiden kişiye göre değişir
Ürünleri nasıl seçtiğinizi daha detaylı anlatabilir misiniz ? sattığınız ürün olmasada benzer bi kaç örnek verebilir misiniz.
Geçmiş mesajlarda detaylı anlatmıştım. Keepa grafiklerine bakıyorum
Yılbaşından sonra düşünüyorum hocam bunu ulaşacağım size
Birde bir sorum olacak ; bazı kolileri amazona gönderdiğimiz de FC transferde tek depoya aktarılıyor.
Bazı kolilerde ise diğer depolar arasında paylaştırılıyor ve FC transfer oluyor. Diğer depolara gönderiliyor.
Bu ikisi arasındaki fark neyden kaynaklı?
Stok ile alakalı, eğer o depoda o ürün varsa, başka depoya gönderir. (Sizin ürününüz olmasa da, başka satıcının ürünü varsa da aynı durum olur)
Bunun sebebi müşteriye en yakın depoda ürünü tutmak. Sipariş geldiğinde en kısa sürede teslimat hedeflenir
Amazon = Hız demek.
* Ne kadar fazla depoya ürününüz giderse de o kadar fazla buybox ihtimaliniz artar, bunu manipüle edebilirsiniz.
Gönderim adreslerini stoklarınız olmadığı posta kodlarıyla çıkarsanız, o bölgede ki depolara yönlendirir.