Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android ve ios arasındaki farkın 1 senelik kıyaslama ile yapılamayacağını hala öğrenemediler. Mevcut iphone serilerini en az 7-8 sene kullanırsınız. Fakat androidler 4-5 sene sonra elinizde kalır.
iPhone 6 2014'te çıktı, hala kullanılabiliyor. Fakat değil 2014 2017'de çıkan bir android cihaz google'a bile girerken donuyor.

Bu noktada cihaz değil ömür kıyaslamanız gerekiyor. Sizi 4-5 sene götürecek bir cihaz mı arıyorsunuz yoksa yıllarca götürecek bir cihaz mı?

Samsung s50'de çıksa hiçbir zaman ios kadar stabil ve optimize bir işletim sistemine sahip olamayacak.

Samsungun gidip A serisinden J serisinden C serisinden M Serisinden alırsan paradan kaçarsan ona göre performans alırsın.

Samsung alıcaksan S serısınden alıcaksın
Ben tüm kullandığım telefonları hepsini tek tek sayamayacağım ama son yaşadığımı anlatayım
S7 cihazımı 4 sene kullandım
Telefonla devamlı çekim yapar yaptığım çekimler sd kartda bulunuyordu boşaltıp tekrar doldururdum
oyun oynardım sürekli Telefon 4. Senesinde nand çipinden dolayı yavaşlama başladı (bilmeyenler için nand çipi en basit tabiri ile telefonun depolama alanı diyebiliriz ) okuma yazma hızları çok düştü telefonun mevcut üzerindeki işletim sistemi ile iş yürümüyordu
Bende telefonu rootlayıp (sistem dosyalarına erişmeni sağlayan işlem ) yeni rom ( yeni işletim sistemi ) kurdum kurduğum bu işletim sistemi türk yazılımcı bir arkadaşımızında içinde bulunduğu bir yazılım ekibi tarafından geliştirilmişti 1 1.5 sene daha kullandım sonra telefonu düşürüp kırınca birdaha yapmak istemedim gidip m51 aldım ( attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum ) 1 sene 1.5 sene kullanıp onuda satıp s23 aldım

Şuanda o s7 cihazıni toparlasam ekranını değiştirsem bakım yapsam cihazı iphone 6 iphone 7 cihazlarını çok rahat birçok konuda geçer aşırı derecede yıpranmış olmasınra rağmen yinede geçer ben zifiri karanlıkta bir resim çekiyordum iphone 7 cihazı olan arkadaşım ağlıyordu