hocam evet almak istediğiniz lot kadar hesabınızda para bulunması lazım bu bankada da böyledir midas gibi uygulamalarda da, benim bildiğim kadarı ile hepsine değil ama bazılarına midas tan katılabiliyor sunuz, halka arz kısmından satışa çıkanlara katılamıyorsunuz ama normal hisse al yerinden satışa çıkan halka arz lara katılabiliyor sunuz, yani 10 tanesinden 5 tanesine katılabilirsiniz genelde bazıları halka arz yerinden değil hisse al yerinden satışa çıktığı için böyle satışa çıkanları alabilirsiniz ben böyle biliyorum, lot konusu da katılım sayısına göre lot dağıtılıyor siz 500 tl lik almak istersiniz katılım sayısı açıklanır kişi başı 300 tl lik lot gelir, bu yüzden de katılım sayısını tahmin edersiniz diğer hisselerden ve o sayıya yakın yada biraz daha üstüne yakın bir para ile halka arz a katılmaya çalışırsınız sonra hesaplandığı vakit herkesin payı dağıtılır sizin de payınız dağıtılır bende yeni yeni katılıyorum halka arzlara ama şuan lık bu kadar biliyorum umarım yardımcı olmuşumdur hocam
midasda hisse al bölümümü göremedim hocam yardımcı olur musun