Takipteyim. Kendi imalatımız kot ürünlerini Amazon, Etsy pazaryerlerinde perakende satmak istiyoruz ama bir türlü girişimde bulunamadık.
Ben markalı ürün satıyorum, size uygun olmayacaktır.
Naçizane tavsiyem,
Kişiselleştirme yapabilirseniz etsy sizin için harika olur.
Amazon için; ürünfarklılaştırmanız lazım, binlerce yorumu olan listeler var, rekabet çok fazla.
Şahane olur hocam. Kesinlikle katılmak isterim Google ADS reklamlarında gayet iyiyim. Düşük maliyetler ile daha fazla gösterim ve tıklama alıyorum fakat nasıl bir strateji ile satışa dönüştürürüm hiçbir fikrim yok.
Benim model de reklam yok, zaten satıyor ürünler. Böyle bir yeteneğin varsa shopify dropshipping sonrasında stoklu hatta marka olma yolunda ilerlemeyi önerebilirim.
Veya amazon öğrenip kendi markasını satan kişilere reklam hizmeti verebilirsin, eğer senin açacağın reklam ile müşteri ürünü alırsa; Dışardan müşteri olduğu için Amazon da satıcıysa 10% geri ödeme yapıyor(reff link) bunu satıcılara anlatıp çok güzel partnerlikler yapabilirsin
Arkadaşlar konu altından yazabildiğim kadar detaylı yazıyorum, özel mesaj atıp soru sormayın lütfen. Israrla mesaj atanları engelleyeceğim