ademkucuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sorgulama yaptım verilen SN NUMARALARI İLE EŞLEŞTİRDİM ORJİNAL ÇIKTI ses kayıt konusuna gelirsek harika bir ses kaydı aldım 2-3 defa sorunsuz bir şekilde kullandım şu an bende problem gözükmüyor. Merak eden varsa whatsapptan gönderebilirim. Çok tereddütte kalıyorsanız saramonic'in sitesine girip mail atın amazondaki bu satıcı sizin ürünlerinizi satıyor orjinal mi yetkili mi diye : Saramonic çin menşeili bir firma shenzheng diye gözüküyor adresi amazon satıcısıda shenzheng kayıtlı gözüküyor ama fba yapıyor büyük ihtimalle amazon deposundan gönderim yapıyor.
Selam, adresi ben bi ufak göz attım da bu konu hakkında hangi adrese mail atacağımı bulamadım. Maili paylaşma imkanın var mı?

KriptoRehberi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bugün teslim aldım. cihazın bir tanesi hiç açılmıyor. şarja taktım RX + TX şarj oluyor 2.TX şarj olmuyor. Amazon ile görüştüm iade talebi oluşturalım dedi. Muhtemelen iade edeceğim. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?
Maalesef bende de aynı durum.

guitar34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar bende sorgulattım 5 kişi sorgulamış çıktı ama orjinalliğine güvenemedim sanırım iade edicem kesin orijinal olduğunu nasıl anlarız bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bir kaç kere daha sorgulat "fake product" yazacak, aynısını yaşadım bende.

Bende iphone var maalesef çalışmıyor, kulaklık takıp ses dinlemesi yapabiliyorum.