Merhabalar,

Belirlediğim alan adı ile bir blog oluşturup içerik üreterek bu alanda blog yazmak istiyorum. Aynı zamanda bu blog'u biraz daha monetize edebilmek adına adsense'e kaydetmek ve ileriki aşamada affiliate linkler ile büyütmek istiyorum. Bu proje benim için biraz öğrenme projesi olacak. Sonrasında hem yerel hem global niş projeler yapmaya devam edeceğim. Talebim ise genel olarak şu şekildedir;
* Domain ve hostingi sizin tavsiyenize göre satın alacağım. Daha önce güzel hosting ve godaddy kullanmıştım.
* Herhangi bir temam yok ancak konu yapay zeka üzerine olacak. O yüzden lisanslı temaları ile destek olabilecek kişiler teklif iletirse sevinirim.
* Başlıkta belirttiğim gibi anahtar teslim olması lazım. Analytics, search console ayarları yapılmalı; SEO ayarları yapılmalı, sonrası için sadece CMS üzerinden SEO'ya uygun içerikleri girip projeyi büyütmeyi amaçlayacağım.

Başka konu açan arkadaşların konularına yorum yaparak teklif almaya devam ediyorum. Yine buradan konuyu güncellemeye devam edeceğim. Mesaj kutumun dolu olmasına karşın kamuhuzuru@gmail.com üzerinden tekliflerinizi referanslarınızla birlikte iletebilirsiniz.

Herkese kolay gelsin.