Arkadaşlar merhaba.

Yaklaşık 5-6 yıldır Suudi Arabistan da farklı şirketlerde çalışıyorum yaklaşık 2 ay önce güzel bir şirketten mevcut maaşımın 3 katı maaşla bir teklif geldi şartları şirketi vs inceledim çalışanlarla iletişime geçtim herşey tamam görünüyordu ve sözleşme imzaladık. 1 ay önce de evlendim eşimle birlikte geldik 20 gün eski işyeryerimde çalıştım son 10 gündür de yeni işyerindeyim. Ev kiraladık günlük gidip geliyorum herşey gayet iyi görünüyor. Sözleşme yaparken maaşların 30 değil de 45 günde bir yattığını fakat düzeleceğini söyledi yetkililer bende kendimi ona göre ayarlayabileceğimi düşündüm kabul ettim.

İşe geldim başladım fakat bazı kişiler 3 bazı kişiler ise 4 aydır maaş almadığını belirtti sorunun kökeni ise ana şirketin geç ödeme yapmasıç Bu çalışanlar şantiye de kaldığı için bir sorunları yok fakat benim aylık kira giderim yakıt ve yemek giderim olduğu için bu şekilde dönmeyeceği açık görünüyor. Ayrıca 4 aydan sonra da 1 maaş yatıyor deniliyor.

Görünüşe göre işler böyle giderse elimdeki parayıda kira yemek içmek için kaybedip gideceğim.

İstanbul da evimiz var şükür. Daha önce de dış ticaret departmanlarında çalıştım tecrübem de var akıcı seviyede Rusça-Arapça-İngilizce ve orta seviye de Fransızca konuşuyorum.

İki tane seçeneğim var işlerin düzelmesini beklemek veya gidip İstanbul da dış ticaret sektöründe bir iş bulup hayatıma devam etmek.

Sizin fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.