Hocam sadece cloudflare kullanmak kendi başına bir işe yaramayacaktır. Sizin optimizasyon çok önemli. Download kaynaklı mı gecikme var, yoksa yanıt kaynaklı mı kontrol edilmeli. Kullandığınız sıradan bir hosting mi vps mi yoksa VDS mi yapılandırma nasıl yapıldı. Bunlar kontrol edilmeli. E-ticaret sitelerinde cache eklentisi kullanırken dikkat edilmeli. Cloudflare kuralları güzel ayarlanmalı.
Ben e-ticaret sitelerimi devretmeden önce cpanel kullanmayı bırakmıştım. Hala eticaret işine girecek olsam cwp kullanırım yine
Gecikme kaynağını bilmiyorum ama site elementor ile kuruldu. 2-3 sn gecikme var. Şu an wprocket kurulu o yüzden. VDS 6 çekirdekli güzelnetin sunucusunda barınıyor. Plesk panel kullanılıyor. Kaynak olarak bir sorun yok ama belki plesk olması belki site tasarımı sebebini bilemiyorum.
Eticaret alanında da firmanın opencart altyapısı var o da plesk üzerinde bu sunucuda çalışıyor. Bir arkadaşın dediğine göre güzelnet normal ssd kullanıyor. NvMe ssd kullanmıyor. E-ticaret alanında onları tercih etmeyin demişti. Bu da bir sorun diye düşünüyorum bu CDN'leri test ettikten sonra.