Doğduğumdan beri aynı semtte yaşıyorum abim evde vs çanakkaleye gidelim gibisinden konular açtığında kesinlikle sıcak bakmıyordum ayrılsam başka yerde yapamam modundaydım mutluydum veee... 2011 suriye iç savaş
2013 -2014 derken
kamyonlarla gelen göçmenler derken yıl 2024 oldu sayalım misafirlerimiz sehirdeki kalabalık nufusu fazlasıyla hissetirmeye başladı Sigarayı bıraktığım için stres atmalık sahil vs yürüyüşe çıkıp hava almak gezmek istedim Metroya bindim aşırı kalabalık ve ağır ter kokuları strese girdim neyse metrodan indim bu sefer göçmen peşinde görevini yapan memurlar derken metro çıkışı kimlik kontrol (Nereli olduğunu soruyorlar Sanırım Türk olduğunu kanıtlamak zorundasın artık göçmenler ayırt edilemiyor Türkçeyi bizim gibi çözdü ) neyse yola devam ediyorsun tekrar sivil memurlar çeviriyor Türk kimliğini görünce gbt yapmadan yolumuza devam ediyoruz ( 2. kontrolden sonra Aklıma kimliği Boynuma asmak geldi ) derken güzel stresli bir gün geçirip akşam eve döndüm günün stresi yüzünden bu seferde gece uyurken kabuslar başladı neyse uzun yazmak istemiyorum kısaca durumumuz bu papatya çayına devam edeceğiz yada bu diyardan gideceğiz

tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncel : Yolda giderken memur Kanki memleket neresi dedi neresi lazım dedim güldü geçtim gittim bu nedir abi cidden psqolojik baskı altında hissediyorum