Bunu ben de denedim, şöyle bir sonuç aldım.

Site A: Bir sayfa, rakip sitelerde bendeki sayfa başlığı kategori adı. 8500 kelime içerik vardı. 2 sene sonra içerik yükseldi ve 4 sene boyunca 1. sırada kaldı.

Site A: Bir başka sayfa, rakiplerde de sayfa. Rakip içeriklerin en uzunu wikipedi 1000-1200 kelime civarında. Bende 6500 kelime. Hiçbir zaman 45. sıradan yukarı sıralama alamadı. Odak anahtar kelimede 100'e girmedi.

Site B: Bir başka site, doğrudan domain hedef anahtar kelime. Tek içerik girdim. Ana sayfada 2500 kelime içerik var. Yazalı 1 ay oldu ve hiç 100. sıraya çıkmadı. Bunu bekliyorum. Olmazsa alt başlıkları ayrı sayfalar haline getireceğim.

Site A: 200 kelime içerik. Kasıtlı olarak kısa yazdım. En uzun içerik yine wikipedi. 2. sıraya çıktı.

Site A: 1500 kelime içerik. Rakip bir başka sitenin domaini. Doğrudan domain. 2 yıl kadar önünde yer aldım.

Site C: 1000 ile 1500 kelime arasında 7-8 adet içerik. Konu nükleer. Domain nükleer konusuyla alakasız (haber kelimesi içeriyor domain). Bilim ve nükleer konusunda devlet siteleri ile wikipedinin önüne hiç geçemedi. en yüksek 15. sırayı aldı.

Site C: Odak anahtar kelime Yöksis. İçerik 450 kelime. 3 sene Yök'ün sitesinin önünde 1. sırada çıktı. Daha sonra hızla düştü, şimdi 3. sayfada.

Yani bu veriler size bir şey ifade eder mi bilmem ama bana pek bir şey ifade edemiyor. Gecenin bu saatinde deneyip de bir cevap bulan var mı diye aramalar yaparken buraya geldim. Paylaşayım dedim.