dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfurullah, boş konuşuyorsunuz demedim. Ben size olayın bilimsel boyutundan bahsettim. Dopamin sizin irade ile kontrol edebileceğiniz bir şey değil. Yerini doldurup azaltarak bu salgı ihtiyacını ancak minimuma, normale çekebilirsiniz.
Bu tavsiye ettiklerinizi sizce kumar oynayanlar düşünmüyor mu? İkili tartışmaya çevirmek istemiyorum, tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkürler.

Sevgiler,
Tartışmıyoruz, güzel güzel sohbet ediyoruz. Bilime karşı çıkmıyorum. Bahsettiğiniz şeyi daha önce hiç duymadım. Ben akıl yolunu tercih ediyorum. Kafamda bitirdim yani şartlandırdım kendimi. Bana bir faydası olmadı, aksine 1+0 daire zararı dokundu. Oturdum düşündüm, aptallığın nerede olduğunu aradım sorguladım. Sonunda da bunun birşeye faydası olmadığını anladım ve uzun bir zaman önce şu cümleyi dudyum. " Kumarcının kumarcıya yılda 20TL'si geçmez. " Bitti işte son nokta. Dibine gidince neyin ne olduğunuda anlıyorsun zaten. Nelerin ayarlandığını ne pislikler döndüğünü. Kusura bakma hocam bir bilimsel tabirin arkasına saklanmak bahane uydurmaktan başka birşey değil benim için ama sana sormak istediğim bir soru var.

Bu arada kendine farklı uğraşlarda bularak bu lanetten kurtulabilirsin. 2 ayda yediğin o para borç değilse, kazandığın para ise yatırım yap, hobi edin, elde bankada harcanacak para bulundurma bu kadar basit.

Daha kaç adet 150 - 200K arası para birimi kaybettiğinde bunun bir faydası olmadığını anlayacaksın?