30 bin tane resim paylasirim daha yemek yemesini bilmeyen milyonlarca insan var

36 ulke 300 den fazla sehir gezdim

Yurt disinda baskalarinin ekmegine mani olmaya gitmiyor insanlar magdur ve zorda olduklari icin gidiyor yatirim yapabilecek olan ayri isci sinifi ayri ben simdi amerikadayim nufusuna bir o kadar daha ekle banamisin demez herkesi doyurur zaten oyle olmasa adamlar aptal mi kapatir kapiyi turiste bile ihtiyaclari yok ornegin Coronada gorduk aylarca kapilar kapali kaldi birakin onu amerika canada dan ornek vereyim onlar abd ile kapilarini daha uzun sure kapali tuttu bakin o kadar cok imkan var ki bereketli topraklar var ki adamlar 250 sene savas yapsa kapilari kapatsa yine hic bir sey olmaz nufusuna bir o kadar daha nufus gelse yine batmaz merak etme o kadar cok imkan var Canada da durum aynisi... gelelim bizim insanlarimizin ticari ahlaki konusuna bu sadece turklere has degil muslumanlarin yuzde 90 i ticarette alisveriste sahtekardir ama sen hele bi yurt disina cik senin en kotuyuz dedigin insanlara kurban olursun digerlerini gorene kadar bir diger nokta bizim memleketimize gelen multecilerle abd ye gelen multeciler ayni sekilde davranamiyor bir cok ornek sayarimda gerek yok benim insanim olsun camurdan olsun her ne olursa olsun kendi insanim candir canimdir sen hele bi yurt disina cikta kotu gor veya gormemis gorgusuz gor daha yemek yemesini bilmiyor daha asagilik daha kalitesiz yuzune tukurmezsin 10 dakka muhattap olmazsin turk insanina kurban olsunlar sizi yolda yururken keserler keserler onu gec girin bir mekana markete yuzunuze bakmazlar o kadar kabalar ki evlat olsa eldivenle sevilmezler yuzune tukurmeye tenezzul etmeyecegin modeller insanlara hayvan muamelesi yapiyor benim insanimin samimiyetine kurban olsunlar.... sanki onlar cok iyi bir bokmusta gelip burada bizim insanlarimizi eziyorsunuz hayatinda kac sene yurt disinda yasadin kac sehir gordun .