Giyotine gönderseler söylediklerimin arkasında durmaktan vazgeçmem. Boş konuşmuyorum, tecrübe ile sabit kurulan cümleler. Kafada bitirmeyi hafife almayın. Bugüne kadar kaybettiğiniz paralarda neler yapardınız bir düşünün. Yada günde harcadığınız zamanı başka şeylere harcasaydınız ne sahibi olurdunuz vs.
Emin olun kafada bitirdiğin an bambaşka bir hayatın içine kapılırsınız. Çok para kazanıyorum şeytan dürtüyor diyorsanız kazandığınız parayıda gidip yatırımda harcayın ama eski usül yatırım. Altın, gümüş vs. Kumarda geçirdiğiniz yada geçireceğiniz zamanı çeşitli aktivitelerde geçirin. Kitap okuyun, film izleyin, yürüyüşe çıkın, dil öğrenin. Bak yine tavsiyede bulunduk istemsizce görüyor musun
Herşeyin başı o kalın kafada kumarı bitirmekten geçiyor, aptamin doptamin koptamin çaptamin bilmem ben. Bitti ben bir daha bu laneti oynamayacağım demediğin sürece daha çok 150-200k kaybedersin. Birgün geldiğindede ulan bu paralara daire,araba vb şeyler alırdım ben diyeceksin bunada emin ol.
Bırak bahaneler bulmayı güzel kardeşim, kanser senin beyin noronlarında dolanıyor. Kes at kanseri sonra farkına vardığında güzel birşey yaptığının bol bol dua et bana

Senin 2 ayda kaybettiğin parayı ben 4 yıl önce kaybettim ki o zaman istanbulda 1+0 daire parasıydı. Şuanda o dairenin fiyatı minimum 1.5M TL'dir.
(Bknz.)
Estağfurullah, boş konuşuyorsunuz demedim. Ben size olayın bilimsel boyutundan bahsettim. Dopamin sizin irade ile kontrol edebileceğiniz bir şey değil. Yerini doldurup azaltarak bu salgı ihtiyacını ancak minimuma, normale çekebilirsiniz.
Bu tavsiye ettiklerinizi sizce kumar oynayanlar düşünmüyor mu?

İkili tartışmaya çevirmek istemiyorum, tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkürler.
Sevgiler,