Konu sahibi izni ile takip
Bu linke bir göz at eğittiğim bir yapay zekanın yazdığı hikayedir kendisi 2 bölüm şeklinde yazdı devamını getirebilir :
TIKLA
ikiside olmadı, birisi ingilizce alıyor sadece diğeri copypaste sitesi?
Onda da kelime sınırı var ama en son yükseltmişlerdi eğer her bölüm için 200 kelime ise ortalama 2000 kelime yapar ve bu sınırı aşmaz deneyebilirsiniz tabii ki daha iyi sonuçlar verecektir.
Hocam ChatGPT ile şöyle çözebilirsiniz bence.
Korku hikayeleri üzerine bir cep kitabı oluşturuyorum. 10 küçük hikayeden oluşacak, hepsi birbirini takip edecek. Hikaye serisinin baş karakteri Ceren isminde lise son sınıfta okuyan, sabahlara kadar üniversite sınavına çalışan bir genç kız olacak ve hikayeler bu kızın cinlerle yaşadığı korku dolu günleri konu alacak. Olay İzmir'de geçecek. Bana bu hikaye serisinin bölüm başlıklarını yazmanı istiyorum.
Chatgpt size bölüm başlıklarını yazar. Beğenmezseniz tekrar tekrar deneyerek doğru başlıkları oluşturun. Sonra istediğiniz başlıklara ulaşınca;
Xxxxxx başlığı için bir hikaye istiyorum. En az xx cümleden oluşmalı ve yukarıdaki serinin ilk bölümü olacak. Öyle bitmeli ki bu hikaye, okuyucuyu merakta bırakmalı ve bir olayın içinde kalmalı, tam olarak sona ermemeli.
Chatgpt size bu bölümün içeriğini de yazar, beğenmezseniz yeniden yazdırırsınız. Ardından yeni bölüme geçerken de;
Evet Xxxxxx başlıklı hikaye böyle güzel oldu. Şimdi bu hikayenin devamı niteliğinde Yyyyyy başlıklı hikayeyi yazmanı istiyorum. (Burdan sonrası üstteki prompt ile aynı) En az xx cümleden oluşmalı ve yukarıdaki serinin ilk bölümü olacak. Öyle bitmeli ki bu hikaye, okuyucuyu merakta bırakmalı ve bir olayın içinde kalmalı, tam olarak sona ermemeli.
Bu şekilde yazdırabilirsiniz bence. Şu kadar cümle yerine şu kadar paragraf diyebilirsiniz. Ya da isteğinize göre şekillendirebilirsiniz. Uzun bir metne ihtiyacım olduğunda onu küçük parçalara bölüyorum genelde.
Doğru prompt ile ChatGPTye yazdırabilirsiniz. Onun için sürekli deneyin.
Copy paste sitesi ? dostum oraya ben yapıştırdım okuyabilmen için
ChatGPT de yazdırdığın hikaye çok iyi hocam, aslında bu tür hikayeler yazdırıp, görselleri de yapay zekaya ürettirip, birde güzel derin bi yapay zeka sesiyle, çok güzel YouTube videoları yapılabilir
😄😄
bu konseptte türkiye youtube kanallarını bilen varmı
Hadi bee sen bunu mu yapacaktın 😄 ama güzel fikir tebrik ederim, kanalı açarsan bana gönder mutlaka, abone olurum 😉
hocam ne yaptınız ? aynı durumdan bende müzdaripim.
AIPRM eklentisini indirin. Ardından Chatgpt üzerinde Write a Complete Book in One Click seçeneğine tıklayın. Tercihinize göre alt kısımda nasıl bir tonda ve stilde yazacağınızı da seçebilirsiniz. Bu şekilde istediğinize yakın bir sonuç elde edebilirsiniz muhtemelen.
Evet arkadaşlar 1.5 günün sonunda full yapay zeka ile oluşturduk videoyu kanalı ve instagram sayfasını açtık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Sonuç aşşağıdaki gibi oldu yavaş yavaş geliştirmeyle güzel yerlere gelecek bir sayfa olcak bakalım hayırlısıyla
https://www.youtube.com/watch?v=KstKVOobHAc
short olarak yüklenmedi video neden olabilir bu arada